sunnuntai 15. toukokuuta 2011

It's just another rainy Sunday.

Vaihdoin eilen Edmundille ja Chocolalle silmät :) Edmund sai Hollyn stock chipsit ja Chocola vanhat coolcatilta tilatut chipsinsä. En tiedä kuinka kauan jaksan katsella niitä noin, luultavasti Chocola saa ainakin pian vihreät silmät takaisin, ja Edmundillekin on ollut suunitelmissa ostaa joko ruskeat coolcatit tai sitten könytä jostain toiset Hello Kittyn chipsit jotka poika sitten saisi.



Olin oikeastaan aika pettynyt silloin kun sain Edin ja sillä olikin vihreät silmät, sillä olin suunnitellut jo etukäteen että Edmund on Isabellan pikkuveli koska sillä piti olla ruskeat silmät. Onneksi en kuitenkaan ollut hävittänyt Chocolan stock chipsejä :)



Minua rupesi häiritsemään myös se että kun Nuppu ja Chocola kerran ovat siskoksia (tämänkin suunnittelin ennen Chocolan viimeisintä muodonmuutosta jolloin tytöt oikeasti vielä muistuttivat toisiaan) niin miten toisella voi olla vihreät ja toisella siniset silmät? Siniset ja ruskeat olisi vielä mennyt mutta kun vihreä on sen verran harvinaisempi silmien väri niin ei se oikein käy.

Lopuksi vielä hieman Teon uutta IVANAhelsinki - Teltta, hupparia :)




Tässä piti ensin olla valkoinen vetoketju, mutta onnistuin jotenkin rikkomaan sen :D

Ja jos joku muukin on tänään totaalisen tympääntynyt, niin tässä vinkkejä mitä silloin voi tehdä :)



~ PitPit

1 kommentti:

  1. HYviä kuvia, kiva postaus :)

    Mut sitä mä vaan et on mullakin vihreet silmät, vaikka äitillä ruskeet ja isällä ja kaikilla sisaruksilla siniset? o.o

    VastaaPoista